Hír
Tájékoztatás Intézmény megszűnéséről
2018. január 02. 11:12 | Szerző: Szerkesztő | Kategória: Közlemények

A Városi Közszolgáltató Intézmény 2017. december 31. napjával jogutód nélkül megszüntetésre kerül


Tájékoztatom Önöket, hogy Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testületének 397/2017. (XI.27.) számú határozata érelmében a Városi Közszolgáltató Intézmény (székhely: 5650 Mezőberény, Békési út 17/B fsz. 1.) 2017. december 31. napjával jogutód nélkül megszüntetésre kerül.

 

Az Intézmény megszűnése miatt a bérlakásokhoz tartozó számlaszámok az Önkormányzathoz kerülnek átsorolásra.

 

Felhívom figylemüket, hogy az átsorolás miatt a Közszolgáltató Intézmény nevére szóló csekkek 2018. január 01. napjától nem használhatóak!

 

Az új csekk elkészültéig a lakbéreket készpénzben a Polgármesteri Hivatal házipénztárában, pénztári órákbant tudják befizetni, vagy számlaszámukról átutalással teljesíteni.

 

A lakbérek utalással történő fizetése esetén a számlaszámok haszálhatók, de az Intézmény nevét "Mezőberény Város Önkormányzata"-ra javítani szükséges!

 

Fentiek a továbbszámlázott tételek fizetésére is érvényesek!

 

Az átállási időszakban kérem, átutalásaikat szíveskedjenek figyelemmel kísérni és amennyiben az átutalt összeget a számlaszám nem fogadná és visszaküldésre kerül, szíveskedjenek az utalást megismételni és a problémát az ügyintézőnek is jelezni (Majoros Beátánál a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben vagy 06 70 / 400 24 70 -es telefonszámon).

 

« Vissza a hírekhez